HVAC-Spørsmål Og Behov

Å forstå hvordan HVAC-systemer fungerer kan virkelig spare en huseier mye penger. Det siste du vil er å komme hjem en dag og finne ut at det ikke fungerer som den skal. Det fører bare til elendighet, som jeg er sikker på at de fleste har opplevd på et eller annet tidspunkt på grunn av et defekt HVAC-system. Gode tips om å opprettholde HVAC-systemet ditt er i følgende artikkel, så fortsett å lese!

Hvis det oppstår problemer med HVAC-systemet, må du kontrollere hele huset før du kontakter noen for å komme for reparasjoner. Vet hvilken del av huset er kaldt og som er varmt. Den kunnskapen kan hjelpe teknikeren med å finne ut hva som skjer.

Se etter rabatter der det er mulig. HVAC-systemer kan være ganske kostbare, så du vil oppsøke hva rabatter og avtaler som kan være der ute. Når du handler rundt, spør om eventuelle aktuelle spesialtilbud som kjører, og se etter rabatter som er relatert til ENERGY STAR-samsvar. Begge kan spare deg for mye penger.

Når du klipper gresset, må du passe på å ikke dekke utendørsenhetene dine med utklipp. Skyt gresset vekk fra enheten. Dette gjelder når du tar vare på bladene i gården.

Når du ikke lenger bruker utendørs klimaanlegg, må du beskytte den med et stramt deksel. Dette vil holde den fri for rusk, frost og snø slik at du får en arbeidsenhet når våren kommer, og du er klar til å avdekke den og bruke den igjen.

Når det er mulig, prøv å skygge kompressorenheten utenfor. Luften som er på et sted som er skyggelagt er vanligvis fem til seks grader kjøligere enn den omkringliggende luften. Klimaanlegget ditt vil være opptil ti prosent mer effektivt hvis det er riktig skyggelagt i sommermånedene.

Hvis fordamperspolen, som finnes inne i hjemmet ditt, blir skitten, vil enheten miste effektiviteten. Bare sett av frontpanelet på ovnen og sjekk for å se at spolen er tørr. Bruk et børstetilbehør på et vakuum til å rengjøre spolen forsiktig av støv eller annet rusk.

Hvis du vil slå av klimaanlegget om natten for å spare penger, bør du vurdere å sette en stående vifte ved siden av sengen din. Du kan sette den til å svinge fra tærne til hodet ditt, blåse kald luft over kroppen din og la deg sove komfortabelt hele natten.

Rengjør filtrene dine! Hvis du har et vindusenhet klimaanlegg, vil det være et filter rett under grillen du kan støvsuge. Hvis du har en ovn eller utendørs enheter, vil de også ha filtre som skal rengjøres eller erstattes. Et skittent filter kan gjøre enheten ineffektiv eller til og med la den overopphetes.

Du ønsker ikke å ha en defekt HVAC system fordi det vil gjøre noen huseier elendig. Å ha et hjem som er for varmt eller kaldt er nok til å drive noen gal. Da må du betale kostnadene for å løse dette problemet gjør det enda verre. Ikke la dette skje, husk tipsene her for å sikre at HVAC-systemet ditt forblir fungerende riktig.