Solid Råd Om Hvac Som Kan Hjelpe Hvem Som Helst

Det siste noen ønsker er å finne ut at deres oppvarming eller klimaanlegg enhet er feil. Komforten leveres med å opprettholde systemet. Nedenfor er det mange gode tips for å hjelpe deg med å gjøre det, så fortsett å lese!

Hvis du vil spare penger når et nytt HVAC-system er på plass, må du velge ENERGY STAR-rangerte produkter du kan bruke. De er svært energieffektive, slik at det nye systemet ikke vil koste deg massevis når det gjelder strømregningen hver måned, og recouping noen av installasjonskostnadene.

La venner og familie få vite om rabatter som er mulige via ENERGY STAR. Det er mange besparelser som kan være hatt her, så hvorfor holde denne gode nyheten helt for deg selv! Du kan spare de nærmest deg hundrevis av dollar i løpet av et år.

Hvis viften på kondensatoren inkluderer oljeporter, må de smøres årlig. Du finner disse portene er dekket med en metall eller gummi cap. Bruk SAE 20 olje som ikke er vaskemiddel og lett, og legg 10 dråper eller færre i hver port, men sørg for å unngå å overfylle dem.

Noen ganger kan det være vanskelig å finne ut om HVAC-systemet må fikses eller må byttes ut. Hvis systemet ofte bryter ned, er alltid slå på eller av på egen hånd, eller hvis regningene er for høy, det kan lønne seg å ha det erstattet. Ellers kan små ting bare fikses.

For å kjøle hjemmet ditt billig, skru opp temperaturen. Hvis du tar noen dusjer om dagen eller bare drikker et kaldt isvann, vil du finne ut at du sparer mye penger på strømregningen ved å holde termostaten litt høyere enn vanlig i hjemmet ditt.

Hvis du vil slå av klimaanlegget om natten for å spare penger, bør du vurdere å sette en stående vifte ved siden av sengen din. Du kan sette den til å svinge fra tærne til hodet ditt, blåse kald luft over kroppen din og la deg sove komfortabelt hele natten.

Rengjør filtrene dine! Hvis du har et vindusenhet klimaanlegg, vil det være et filter rett under grillen du kan støvsuge. Hvis du har en ovn eller utendørs enheter, vil de også ha filtre som skal rengjøres eller erstattes. Et skittent filter kan gjøre enheten ineffektiv eller til og med la den overopphetes.

Vurder alle alternativene dine før du installerer et sentralt klimaanlegg. Du kan bare kjøle ned visse rom, bruke helhusfans, eller til og med gjøre bruk av et geotermisk system. Jo mer effektivt systemet du konfigurerer, desto mindre bruker du på strømregninger over tid når du bruker det.

Bruk disse tipsene til å mestre HVAC-systemet ditt. Du vil ikke bli fornøyd hvis HVAC-enheten din har sviktet. De økonomiske aspektene ved reparasjon kan være skremmende. Du kan forhindre alt dette fordi du nå har god informasjon som denne artikkelen ga deg. Når du gjør vedlikehold på et HVAC-system, ha dette rådet i tankene.